Konya Depolama

Konya Depolama

Konya Depolama

Konya il sınırları içerisinde ev eşyanızı uzun bir süre depolatmak istiyorsanız güvenilir bir antrepo hizmetine ihtiyaç duyuyorsunuz demektir. Mobilyalarınızı depolatırken temiz bir işletme seçimi yapmalısınız.

İşyerinizde fazla mal bulunuyorsa ve sizler bu eşyaları geçici bir süre depolatmak istiyorsanız tarafımızdan teklif alabilirsiniz.

Depolamanın Avantajları

Güvenlik: Ürünleriniz siz yakınında değilken profesyonel bir biçimde depolanır. Antrepolarımızın tamamında güvenlik görevlisi bulunmaktadır.

Depolama işinde profesyonel bir depo tercih etmeye özen gösterin. Eşyalarınızı depolatmadan önce kolilenmesi görevini kimin yapacağı kesinleştirilmeli. Depo yapılacak eşyalar düzgün bir şekilde paketlenerek saklama için hazır şekle getirilmeli.

Konya Mal Depolama Fiyatları

Konya Depolama tarifesi depolanacak olan ürünlerin miktarına göre farklılık göstermektedir. Hesaplama gerçekleştirilirken genelde metreküp hesabına bakılır. Eşyaların kaplayacağı alana göre fiyatlandırma yapılır.

Depolama fiyatları TEFE oranları doğrultusunda devamlı artmaktadır. Depolama sözleşmesinde fiyat artışları konusunda bir madde yer almaktadır.

Konya Mal Depo Alanı Özellikleri

depo alanları genellikle ufak bölümlere ayrılmış büyük depolardır. Bu küçük bölümler genellikle ayrı bir anahtara sahiptir ve bu anahtar eşya sahibine verilir. Saklama alanları güvenlik kameraları ile donatılmıştır. Depolanacak olan malların güvenilir bir şekilde saklanabilmesi için tüm tedbirler alınmaktadır.

uluslararası evden eve taşımacılık istanbul evden eve nakliyat kayseri evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat evden eve nakliyat uluslararası zati eşya taşımacılığı Evden Eve Nakliyat Ankara Evden Eve Nakliyat Evden Eve Nakliyat Uşak Evden Eve Nakliyat